BlessZone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 20
Join date : 2020-04-10
Age : 17
Location : Ploiesti
View user profilehttps://blesszone.forumgamers.net

Regulament Server Empty Regulament Server

Fri Apr 10, 2020 9:25 pm
1. REGULI ȘI INFORMAȚII REFERITOARE LA CONTUL DE JOCNUMELE CONTULUI

Numele contului trebuie să fie decent, fără semne în exces, fără conotaţii ascunse; de asemenea, sugerăm alegerea unui nume nu foarte lung şi reprezentativ pentru creator, întrucât nu este posibil să-i fie schimbat ulterior decat prin achizitionarea cu puncte premium a schimbarii numelui in [/shop].
Numele nepermise vor duce la schimbarea forţată a acestora, iar dacă se refuză acest lucru, contul va fi banat permanent, indiferent de level, fără opţiunea de a fi debanat.
Alegerea numelor asemănătoare celor existente deja cu scopul de a deranja un jucător sau, şi mai grav, a celor deţinute de membrii ai staff-ului va duce la banarea permanentă. Cei ce deţin conturi de level mai mare şi creează conturi mici de genul vor fi banaţi 14 zile şi pe contul principal. De asemenea, alegerea unor nume ofensatoare în mod repetat pentru a aduce jigniri la adresa unui jucător / membru al staff-ului va duce la banarea pe contul principal pe o durata de 14 zile.SECURITATEA CONTULUI

Proprietarul unui cont este considerat întotdeauna posesorul adresei de email asociate contului. Din motive de securitate asiguraţi-va că nu pierdeţi accesul la adresa de mail de pe cont, în caz contrar contul este pierdut.
Trebuie să cunoaşteţi faptul că staff-ul nu se ocupă de conturile 'sparte' sau 'dispariţia bunurilor' şi că este datoria fiecăruia de a avea grijă de contul / e-mailul sau. Singură metodă de a recupera o parolă pierdută/uitată este folosirea funcţiei recover disponibilă pe panel; deschiderea unui ticket în acest sens este 80% din cazuri inutilă.
Niciun cont nu a fost spart din vină noastră, astfel, pentru a nu riscă să aveţi contul 'spart', va recomandăm să:

nu daţi parola nimănui;
setaţi un email valid pe cont (trebuie sa fiti posesorul adresei de email);
nu folositi parola de pe alte servere si pe alte site-uri in afara de site-urile noastre oficiale;
nu încercaţi să vindeţi/cumpăraţi conturi pe serverul nostru. Abaterea de la acest lucru se va pedepsi cu ban permanent pe contul respectiv;
nu descărcaţi cheat-uri/programe dubioase ce promit bani, pp-uri etc. pentru că sunt folosite pentru a fură parole;
Pentru o securitate sporita a contului dumneavoastra incercati sa folositi o parola ce contine in acelasi timp litere mari, litere mici, cifre, cat si caractere speciale.
Ne rezervăm dreptul de a alege pe cine ajutăm în cazul în care există o spargere de cont, pierdere de bunuri, pierdere a adresei de mail, respectiv pierderea parolei contului.
Persoanele care se ocupă cu spargeri sau încercări de spargere de conturi pot fi sancţionate dacă adminii consideră necesar acest lucru, inclusiv prin ştergerea tuturor bunurilor de pe conturi indiferent dacă au fost transferate pe alte conturi. Aceştia sunt sancţionaţi cu ban permanent.ACTIVITATEA CONTULUI

Jucătorii care nu s-au logat o singura data în ultimele 30 zile pe server vor fi consideraţi inactivi şi riscă pierderea casei şi bizului (dacă există) de pe cont. Aceste bunuri vor fi scoase la licitaţie pe server.
În cazul inactivităţii pe o perioada nedeterminată, banii şi vehiculele existente pe cont nu vor fi retrase de pe cont.
În cazul în care contul este banat pe o perioada limitată (30 zile +) sau permanent, toate bunurile existente pe cont în momentul banului vor fi scoase la licitatie.


CONTURI MULTIPLE

Este permisă deţinerea mai multor conturi pe server, însă în unele cazuri sancţiunile pot fi acordate pe mai multe conturi.
Conturile create special pentru a încalcă regulile serverului (pentru a juca cu coduri, pentru a realiza înşelătorii sau pentru a adresa insulte la adresa staff-ului etc.) vor duce direct la ban permanent pe aceste conturi şi cel mai probabil şi ban pe contul principal, în funcţie de fapta comisă, antecedentele în acest sens şi level-ul deţinut. În majoritatea cazurilor de banuri pentru cheats, abuz de funcţie, înşelătorii, bug abuse, afaceri ilegale, spargeri de coduri, reclamă, limbaj vulgar la adresa staff-ului etc. ne rezervăm dreptul de a vă bana permanent absolut toate conturile dacă considerăm că este necesar. În cazul banurilor ce au că durata minimă 14 zile, ne rezervăm dreptul de a bana pe aceeaşi durata / permanent toate conturile care împart acelaşi IP.
Este strict interzis pentru membrii staff-ului (lideri, helperi, admini) să deţină în mod activ mai multe conturi. Orice activitate pe alt cont decât cel pe care deţine funcţia va fi sancţionată cu pierderea funcţiei şi probabil banarea contului/conturilor.DISTRIBUIREA CONTULUI

Oferirea contului de joc unui alt jucător este permisă, însă acest lucru se face pe propria răspundere. În cazul unei sancţiuni nu ne interesează cine se afla pe cont în momentul încălcării regulamentului, deci, dacă banul este acordat corect, acesta va rămâne valabil fără discuţii.
Oferirea contului de joc, în cazul în care acesta face parte din mafie, unui membru al comunităţii care are interdicţie în mafie va duce cel mai probabil la plasarea contului dumneavoastră sub interdicţie.
În fiecare caz de distribuire al contului unde considerăm că s-au încălcat anumite porţiuni de regulament ne rezervăm dreptul de a bana contul, aşadar, cel mai bine este să nu oferiţi datele de logare nimănui.2. REGULI ȘI INFORMAȚII REFERITOARE LA LIMBAJ, COMPORTAMENT, RECLAMĂJIGNIRILE, INSULTELE ȘI AMENINȚĂRILE

Permitem jucătorilor să se exprime în mod liber, totuşi, pentru a păstra un joc plăcut şi decent vă este interzis să folosiţi insulte sau limbaj vulgar la adresa jucătorilor.
Ameninţările ce ţin de joc (spre exemplu: "te scot cu 3/3 din facţiune") vor fi sancţionate cu warn, spre deosebire de ameninţările de tip flood sau cele ce ţin de viaţă persoanală ale unor jucători sau membrii ai staff-ului, ce se vor sanctiona cu ban in functie de gravitate.
Singurul chat unde sunt permise insultele şi limbajul vulgar este chat-ul clanului. De acest chat răspund liderii clanurilor, nu adminii sau liderii facţiunilor.
Un jucător ce face parte dintr-o facţiune şi foloseşte un limbaj vulgar pe un chat diferit de cel al clanului sau al facţiunii poate fi sanctionat atat de liderul factiunii, cat si de admini.
Dacă un jucător face o greseala ce tine de factiune, acesta trebuie reclamat la facţiunea din care face parte pentru a primi sancţiunea meritată (cu excepţia ameninţărilor, ce vor fi reclamate folosind funcţia 'Other' şi rezolvate de admini). In cazul amenintarilor pe [/f] este sanctionat de catre liderul factiunii. Membrii staff-ului pot sancţiona membrii facţiunilor pe joc dacă observă că încalcă regulile.


JIGNIRILE ȘI INSULTELE ADUSE UNUI JUCĂTOR

Cuvintele prescurtate precum "f*m", "stf", "plm", insultele uşoare precum "sclav", "du-te dracu" sau ceva mai grave vor fi sanctionate cu mute, in functie de gravitate.
Cuvintele cu un limbaj vulgar de tip: "sugi p**a" etc. adresate în mod direct reclamantului, vor fi sanctionate cu mute / warn in functie de gravitate.JIGNIRILE, INSULTELE SAU AMENINȚĂRILE ADUSE UNUI MEMBRU DIN STAFF SAU SERVERULUI

Limbajul vulgar sau insultele grave la adresa oricărui admin / helper / lider, indiferent de chat, se vor sancţiona, în funcţie de gravitate şi antecedente, cu ban între 3, 7 zile sau 15 zile pentru jucătorii ce au level 3 sau mare şi cu ban permanent pentru jucătorii ce au level 1 şi 2. La fel vor fi sancţionate şi insultele şi ameninţările la adresa serverului / comunităţii.

Sanctiunile pentru insulte staff se vor acorda astfel: Insulte la adresa unui lider( ban 3 zile ), Insulte la adresa unui helper ( ban 7 zile ) si Insulte la adresa unui admin ( ban 15 zile ).
Ameninţările ce includ flood-ul sau rezolvarea lor în realitate ce ţin de viaţă persoanală, vor duce la sancţionarea cu ban 15 zile.
In cazul jignirilor / amenintarilor pe panel-ul de joc al serverului, prin tichetele de ajutor, reclamaţii, unban-uri vor fi sanctionate doar cu suspend panel.


JIGNIRILE, INSULTELE SAU AMENINȚĂRILE SCRISE PE UN CHAT GLOBAL

Dacă acestea au loc pe un chat care este vizibil pentru toţi jucătorii ([/ad], [/live], [/news], [/gov] etc.) vor fi sancţionate cu ban 3 - 14 - 30 zile, în funcţie de levelul deţinut şi gravitate faptei. Întrucât nu răspundem de conturile sparte, în situaţiile în care cel ce va intră pe cont înjură/ameninţă pe unul din aceste chat-uri veti fi sanctionati. De asemenea, pe chat-urile globale sunt interzise folosirea emoticoanelor, a caps lock-ului pentru a atrage atentia, spamul sau alte abateri asemănătoarea; încălcarea acestei reguli duce la sancţionare cu kick / warn în general, însă se poate ajunge inclusiv la ban pe durata indicată mai sus.


DEATHMATCH, NON-RP, DRIVE-BY ȘI HELI-BLADE

Deathmatch-ul se definește prin atacarea unui jucător sau a vehiculului în care se află.
Deathmatch-ul (prescurtat DM) realizat cu o armă de foc (deagle, M4, shotgun etc.) şi cel cu pumnii / o armă albă (bată de baseball, crosa de golf etc.) vor fi sancţionate diferenţiat, timpul pentru fiecare sancţiune fiind automat, atât pe joc cât şi pe panel. În cazul DM-ului cu armele este necesară atingerea cu un singur glonţ pentru a putea fi sancţionat, în schimb, pentru a putea fi sancţionaţi pentru DM cu pumnii trebuie să scădeţi circa 15-20 HP victimei/victimelor.
Drive-by (prescurtat DB) reprezintă călcarea unui jucător cu maşină, iar Heli-Blade (prescurtat HB) reprezintă lovirea unui jucător cu elicea unui elicopter. Aceste acţiuni se sancţionează, nefiind permise pe teritoriile de luptă între clanuri, la evenimente etc.
DM-ul, DB-ul / HB-ul sunt sanctionate cu închisoare (pe un timp determinat de sanctiunile antecedente) şi retragerea licenţei de port-armă conform sistemului din joc şi de pe panel.
Este permis şi nesancţionat deathmatch-ul în incinta închisorii, atât în interiorul celulelor cât şi în exteriorul închisorii, în zona destinată evadării.
In functie de gravitatea si multitudinea DM-ului poate duce chiar la warn sau chiar ban.
Daca un politist off-duty face deathmatch atunci el este sanctionat de catre liderul factiunii respective si de catre admini.
Kamikaze este sanctionat cu WARN.

Comportamentul non-rp este sanctionat cu kick la prima abatere, iar apoi cu warn.


RECLAMĂ

Nu permitem să faceţi reclamă altor comunităţi sau servere care nu aparţin de Skyles şi veţi fi sancţionaţi cu ban permanent pentru conturile până în nivelul 3 şi cu ban 30 zile pentru conturile de level 3 sau mai mare. În funcţie de caz, cei de level 3 sau mai mare pot fi somaţi să înceteze pronunţarea anumitor cuvinte interzise, ulterior, dacă nu se încetează, recurgandu-se la ban.
SPAM

Nu este permisă repetarea unui mesaj de mai mult de 3 ori in mai putin de 10 secunde sau umplerea chat-ului cu mesaje; aceste acţiuni se consideră spam şi se sancţionează în general cu mute între 10-60 minute pe joc (în funcţie de gravitate). În unele situaţii, dacă considerăm că prin spam aţi deranjat un număr ridicat de persoane (spam de o gravitate mare în locuri / chat-uri extrem de populate) sancţiunea poate fi de kick/warn.AFACERI INTERZISE ȘI ÎNȘELĂTORII

Jucătorii pot face schimb de bunuri folosind comanda /trade în care se va afișa un dialog unde puteți propune un schimb ce conține mai multe bunuri (bani, business-uri, case, vehicule).
Afacerile ce conțin mai mult de 4 iteme pot fi făcute cu ajutorul unui admin, puteți chema unul folosind funcția de afacere din comanda /report.
Înșelatoriile sunt sancționate cu ban 15 zile pentru jucatorii de nivel 8+ (inclusiv Cool, iar pentru jucatorii de nivel 1-7(inclusiv 7)  sunt sanctionate cu ban permanent.
Jucatorii care sunt prinsi inseland de cel putin 3 ori vor fi sanctionati cu ban permanent, indiferent de nivelul acestora.
Afacerile de tipul rainbow pe masina, roti vip pe masina, etc. contra unei sume de bani se vor face pe propria raspundere a voastra, iar daca sunteti inselati bunul nu va fi inapoiat.
Jucătorii de nivel 1-3 o să primească ban permanent de la prima abatere.
Tentativele de înșelătorie sunt sancționate cu ban 7 zile.
Jucatorii ce vor fi prinsi jucand /dice pe bunuri personale(bani, case, biz-uri) vor fi sanctionati cu warn. De asemenea, daca un jucator il reclama pe altul pentru inselatorie la /dice, ambii vor fi sanctionati pe motiv /dice pe bunuri personale.

Acumularea a 5 warn-uri pentru /dice pe bunuri personale va fi sanctionata cu ban permanent.
Vânzările/schimburile de conturi sunt sancționate cu ban permanent.
Încercarea de a cumpăra un cont duce la aceleași sancțiuni.
Afacerile cu bunuri ce nu țin de joc sunt sancționate cu ban permanent.
Jucătorii ce se folosesc de mai multe conturi pentru înșelatorii o să primească ban permanent pe toate.
Sunt interzise afacerile cu hidden, rainbow, vip, singura metoda de a vinde o una din ele este prin comanda /trade, orice altă metodă este considerată Afaceri interzise și o sa fie sancționată cu ban 7 zile.
Jucatorii ce vor da /ad-uri ca pun roti vip, hidden, carplate gold, etc. in schimbul unei sume de bani vor fi sanctionati cu stergerea anuntului.
Jucătorii ce organizează evenimente într-o casa sau un business pe care o / îl dețin nu vor fi sanctionati.
Jucătorii ce organizează evenimente și nu oferă premiul o să fie sancționați cu warn pentru eveniment fake.
** Pentru a reclama un jucator ce a facut un eveniment fake, sunt necesare dovezi cum ca ati participat la evenimentul respectiv. Lipsa dovezilor de participare va duce la inchiderea reclamatiei pe motiv de 'dovezi insuficiente'.
Jucătorii ce organizează evenimente ce includ sponsorizări (exemple : fac event stunt, pentru a participa transfer 100k / primul care imi da 100k castiga 200k) se sancționează cu warn.
Jucatorii ce organizeaza evenimente pe frecventa cum ar fi: /wt Primii 10 care ajung la mine primesc 5kk nu vor fi sanctionati chiar daca nu acorda banii castigatorilor.
Pariurile se fac pe propria răspundere, jucătorii nu sunt sfatuiti sa faca acest lucru.
Împrumuturile se fac pe propria răspundere, nu ne ocupăm de recuperarea de bunuri în acest caz.
Nu ne ocupăm de transferurile de bani la id-uri greșite, este de datoria jucătorului să se asigure cui îi transferă o sumă de bani sau bunuri.
Jucătorii ce vând chei la vehiculele personale și nu oferă cheile după primirea sumei de bani sunt sancționați cu warn.
Jucătorii care cer bani prin /pay la jail pentru free sunt sancționați cu warn.
Jucătorii care cer datele team viewer unui jucător pentru a îi fura bunurile sunt sancționați cu ban 7 zile pentru tentativa înșelătorie.
Jucatorii ce incearca sa cumpere bunuri / sa vanda in joc prin metode ilegale vor fi sanctionati cu ban permanent pentru afaceri ilegale. Pentru tentativa afaceri ilegale (exemplu: un jucator da mesaj pe joc vand avere pe bani psf) jucatorul va fi sanctionat cu ban 14 zile.
Jucătorii ce cer bani/bunuri pentru intrarea intr-o factiune sunt sancționați cu ban 7 zile pe motiv cerere bunuri pentru intrare in factiune si vor primi uninvite din factiune cu 30 FP pe acelasi motiv. De asemenea, jucatorii ce ofera bani pentru a intra in factiuni se incadreaza in aceeasi regula. In cazul in care jucatorul este Lider, Co-Lider sau tester si cer bani/bunuri pentru intrare in factiune, banul va fi PERMANENT.
In cazul in care un membru staff se incadreaza in regula de mai sus, se poate acorda ban permanent de la prima abatere, in functie de situatie.
Distribuirea testelor de intrare din cadrul factiunilor se va sanctiona cu uninvite daca faceti parte din factiunea respectiva si cu warn in caz ca nu faceti parte din acea factiune.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum