BlessZone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 20
Join date : 2020-04-10
Age : 17
Location : Ploiesti
View user profilehttps://blesszone.forumgamers.net

Regulament Mafii Empty Regulament Mafii

Fri Apr 10, 2020 9:38 pm
» Ce sunt mafiile si cu ce se ocupa?

Mafiile se ocupa cu cucerirea teritoriilor din cele doua orase si cu obtinerea de materiale si droguri.
» Reguli de limbaj si comportament

Limbajul vulgar, ofensator, rasist este interzis si o sa fie sanctionat.
Nu sunt permise injuriile, jignirile de orice fel (incluzând prescurtari, moduri subtile de a adresa cuvinte ofensatoare si nu numai).
Fiecare membrul are obligatia de a respecta regulamentul general al mafiilor, regulamentul intern al factiunii cât si regulamentul general.
Este interzisa folosirea unui limbaj vulgar catre membrii comunitatii. Se sanctioneaza cu AV/FW/Uninvite în functie de gravitate.
Trebuie sa respectati deciziile liderului si subliderului, în caz contrar riscati sanctiuni.
Este interzis sa va batjocoriti liderul sau subliderul, se sanctioneaza cu AV / FW / rank down sau chiar uninvite.
Spam-ul pe chat-ul factiunii este strict interzis se sanctioneaza Amenda (3+ randuri), Faction Warn (6+ randuri) si Uninvite (10+ randuri).
»  Amenzi & Prime:


Toate amenzile se stabilesc in topicul 'Prime / Amenzi' aflat in forumul fiecarei mafii.
Sanctiunea acordata unui membru pentru worst score este de 100.000$/dead, iar daca worst score-ul depaseste -20 vei fi sanctionat cu Faction Warn.
Bonusul acordat unui membru pentru Best Score nu poate depasi suma de 100.000$/kill. Se poate acorda bonus si daca un jucator face lista de kill-uri la un war. Pot sa primeasca bonus si jucatorii responsabili cu amenzile sau testerii.
Toate bonusurile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni.
Liderul si Co-liderul nu primesc amenzi deoarece fac parte din conducerea factiunii, dar nu pot beneficia nici de prime.
» Deathmatch

Deathmatch-ul se defineste prin atacarea unui jucator sau a vehiculului în care se afla.
Deathmatch-ul cu arme, pumni, drive-by (DB), kamikaze, comportament-ul non-rp, etc, o sa fie sanctionat cu FW.
Folosirea elicei elicopterelor cu scopul de a omorî alti playeri este de asemenea sanctionata cu FW.
Membrii mafiei ce sunt complici la deathmatch o sa fie de asemenea sanctionati cu FW. (dovezi evidente)
Deathmatch-ul excesiv sau in mai multe abateri poate duce la Uninvite.
» Reguli de activitate

Membrii care au rank 1 si nu au raportul saptamânal efectuat, o sa primeasca Uninvite pentru raport incomplet. Membrii de rank 2+ vor primi Faction Warn.
Membrii de rank 2+ vor putea face cerere de invoire la war si la sedinta.  
Cum bine stiti s-a introdus un nou sistem de MATS REPORTS. Orice membru prins furand peste  2.000 materiale din HQ fara sa se afle in timpul war-ului o sa fie sanctionat cu Avertisment. La 2/2 Av-uri = Faction Warn's.
Puteti face maxim o invoire la sedinta pe luna.
Mafiotii pot pune o cerere de invoire pe saptamana.
Mafiotii sunt obligati sa fie prezenti la minim jumatate din war-urile pe care mafia lor le are in acea zi. Spre exemplu daca ERABAU este in The Ballas, iar mafia lui a avut in acea zi 4 war-uri, ERABAU are obligatia sa fi fost prezent la minim 2 war-uri pentru a nu primi Faction Warn. De asemenea, daca intr-o zi mafia acestuia a avut 5 war-uri, membrul este obligat sa participe tot la 2 war-uri minim pentru a nu fi sanctionat (daca numarul de war-uri dintr-o zi este impar, mafiotul are obligatia sa fie prezent la jumatate din numarul par anterior, 5 war-uri = obligatia de a participa la 4:2=2 war-uri)
Evidenta war o sa fie postata de catre lider / co-lider in topicul "Evidenta war". Acestia au timp 24 de ore de la terminarea ultimului war sa o posteze si sa sanctioneze toti membrii ce nu au fost prezenti. Altfel lideri vor fi sanctionati cu Leader Warn.
Tot liderii pot alege ca sedintele sa fie obligatorii sau optionale.
Mafiotii au posibilitatea de a pune o cerere de inactivitate o singura data pe luna, aceasta fiind maxim de 7 zile, folosind comanda /requestinactivity.            
» Reclamații Website

Raportarea colegilor/liderului:
Colegii pot fi raportați liderului printr-un PM pe forum. Liderul poate fi raportat adminilor responsabili de facțiuni printr-un PM pe forum.
Daca un membru depune o reclamatie liderului in sectiunea: Lider/Abuz nu este sanctionat.
» Raportul de activitate

 Rank 1: 150.000 materiale & 10 drugs
 Rank 2: 130.000 materiale & 10 drugs
 Rank 3: 110.000 materiale & 10 drugs
 Rank 4: 100.000 materiale & 10 drugs
 Rank 5: 100.000 materiale & 5 drugs
 Rank 6:  50.000 materiale & 5 drugs
 Helperi: 50% din raport.
» Regulament war-uri


War-urile au loc de luni pâna vineri în intervalul orar:  
Spoiler
În timpul war-urilor mafiotii au obligatia de a-si respecta atât colegii cât si adversarii.
Este permis sa va acuzati adversarii de cheat-uri, se poate folosi comanda /cheats pentru a raporta un cheater.
Remarcile precum: "slab", "m4 noob", "e clar cu tine", "praf", "culcat", etc, sunt sanctionate cu Avertisment Verbal. Daca doriti respect trebuie sa oferiti respect la rândul vostru.
Jignirile pe chat-ul factiunii si la adresa colegilor / adversarilor  sunt strict interzise si se sanctioneaza cu AV, FW sau uninvite în functie de caz.
Spam-ul pe chat-ul factiunii este strict interzis, se poate sanctiona cu amenda sau av, fw, uninvite în functie de caz, liderul poate decide ce sanctiuni îsi pune în regulamentul intern.
Este interzisa atacarea adversarilor în afara teritoriului marcat pe harta. DM-ul out of turf se sanctioneaza cu FW.
Este interzisa deconectarea de pe turf in timpul war-ului pentru a evita contactul cu inamicii. (pentru a evita pierderea de puncte, s.a.m.d.)*abaterea de la aceasta regula este sanctionata cu FW.
DM-ul la limita turfului se poate trece cu vederea.
Este interzisa urcarea pe cladirile pe care nu ai acces în mod normal. Orice cladire pe care poti urca cu ajutorul unui vehicul, fara sa poti urca pe jos se considera inaccesibila si este sanctionata de lider cu FW în caz de reclamatie si warn.
Este permisa urcarea pe cladirile pe care poti ajunge cu ajutorul colegilor. (push)
Este interzisa folosirea animatiilor pentru a evita damage-ul primit în cadere. Se sanctioneaza cu warn pentru bug abuse.
Le este sugerat mafiotilor sa asculte de indrumarile liderului sau ale coliderului, o mafie este mereu mai puterinca atunci când este organizata.
Membrii factiunilor de tip mafie nu sunt obligati sa detina un job anume in timpul war-urilor si nu sunt obligati sa ofere arme colegilor, acestia la randul lor pot sa isi faca skill la Arms Dealer si vor avea acces la /creategun.
» Comenzile factiunii

 /attack: ataca un turf (rank 3+)
 /order: primesti arme folosind materialele factiunii
 /untie: dezlegi un player.
 /fdeposit: depozitezi materiale/drugs/bani
 /fvrespawn: respawneaza masinile factiunii (rank 5+)
 /blockfc: permite doar liderului si coliderului sa scrie pe chat (rank 6+)
 /stealers: lista cu cei ce au furat un vehicul al factiunii.
» Moduri / Cheats / Teste TW  

Este important sa va comportati exemplar atunci cand sunteti supusi la un control TW. Limbajul vulgar sau insultele la adresa administratiei nu sunt permise si se pedepsesc cu ban pe o perioada mai lunga de timp.Timpul de acordare a datelor este de 7 minute! Daca nu vei prezenta datele vei primi ban 7 zile!
Testele TW se fac cu programele Supremo, Teamviewer (in cazul in care si adminul si jucatorul au licente).
Stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 14 zile.(Inainte de a primi ban adminul este rugat sa verifica daca playerul detine SSD, daca adminul a gresit playerul va primi unban).
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 60 de zile pentru Cheats (TW).  
Pentru moduri cleo/asi in calculator se sanctioneaza cu ban 14 zile.  
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau  in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 14 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia. (Inainte de a primi ban adminul este rugat sa verifica daca playerul detine SSD, daca adminul a gresit playerul va primi unban).
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum