BlessZone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 20
Join date : 2020-04-10
Age : 17
Location : Ploiesti
View user profilehttps://blesszone.forumgamers.net

Regulament Lideri Empty Regulament Lideri

Fri Apr 10, 2020 9:39 pm
Informatii Generale


Funcția de lider vă poate fi scoasă în orice moment în care se ajunge la concluzia că nu vă faceți treaba așa cum trebuie. Drept urmare, tratați regulile ca atare!

Durata minimă de zile ca un lider să fie demis din funcție cu 0/30 FP este de 60 zile.

În cazul în care un lider demisionează sau este scos sub minimul de 60 de zile, o să fie scos cu 100/30 FP.

Activitatea liderului constă în minim 7 ore pe săptămână, adică 1 oră pe zi. În caz contrar, acesta poate fi demis în orice moment.

Abuzul de functie va fi sanctionat cu banarea voastra permanenta (a contului cat si al IP-ului) si scoaterea functiei.

Liderii ce nu se vor loga pe server timp de 3 zile fara o cerere de inactivitate la lider vor fi demisi din functie pentru neseriozitate.

Liderii nu au voie să joace pe alte conturi înafară de conturile lor.

Liderii ce sunt prinsi promovand sau distribuind cheat-uri (spre exemplu un lider ii spune unui membru sa se activeze, sau un lider ii spune unui admin sa nu-l baneze pe X, deoarece foloseste cheats), indiferent daca este in gluma sau nu, vor fi sanctionati cu uninvite cu 100/30 FP si ban.

Fiecare lider nou ales are voie să acorde wipe la orice membru pe care nu și-l dorește in decursul a 24/h.

Liderul este obligat că în regulamentul intern al facţiunii să adauge un link către regulamentul general al server-ului şi al facţiunii respective.

Liderii au voie să pună cereri de inactivitate cu condiția de a-și rezolva problemele ce sunt necesare în facțiune.

Membrii ce intra in factiune de miercuri pana la resetarea rapoartelor (sambata sau duminica) vor fi scutiti de raport.

Topicurile facțiunii pot fi doar editate de către liderii facțiunii, nu aveți voie să ștergeți și să refaceți topicurile.

Puteti să schimbați subliderul de maxim 2 ori pe lună.

Nu aveți voie să acordați sublider cuiva, iar mai apoi să-l demiteți cu rank 6 doar pentru frumusețea FH-ului. Acesta trebuie să petreaca minim 20 zile ca sublider pentru a putea fi demis cu rank 6.

Subliderul nu necesita acordarea testului de intrare în cazul alegerii acestuia.

Orice greseala a liderului este sanctionabila 15 zile de la comiterea acesteia, orice reclamatie cu dovezi trecuta de 15 zile de la comiterea faptei nu va fi luata in considerare.

O factiune poate avea un singur sublider simultan.

Urmatorii sublideri vor fi alesi din cadrul factiunii dintre membrii care au minim 7 de zile in faction history sau actual in tipul de factiune respectiva.

Greșelile subliderilor vor duce automat la sancționarea liderului, deci alegeți-vă subliderul cât mai bine.

Daca liderii sunt surprinsi incurajandu-si membrii sa paraseasca factiunea, deoarece nu sunt multumiti de acestia, vor fi sanctionati cu Leader Warn. Voi i-ati ales, voi ati dat testele de intrare cu ei, sunt membrii vostri, nu aveti niciun drept sa va bateti joc de ei si de munca lor.
Liderii mafiilor au obligatia de a se prezenta la minim 3 war-uri pe saptamana, altfel vor fi sanctionati cu Leader Warn.

Reguli Rankup
Rank 1  se acordă automat la intrarea în facțiune.

Rank 2  se acordă dupa minim 7 zile de la intrarea în facțiune.

Rank 3  se acordă după minim 7 zile de la avansarea precedentă.

Rank 4  se acordă dupa minim 14 zile de la avansarea precedentă.

Rank 5  se acordă după minim 14 zile de la avansarea precedentă.Orice Faction Warn prelungeste durata de rank-up cu 7 zile, iar Clear FW se va primi automat de la sistemul de rank-up dupa 7 zile. Puteti folosi /raport pentru mai multe detalii.DEMITEREUn membru se demite cu 30 FP în cazul în care acesta nu are minim 14 zile în facțiune. În caz contrar, dacă membrul are minim 14 zile în facțiune, poate fi demis cu 0 FP.

Un membru nu are voie să pună demisia în ziua în care se termină raportul, iar acesta îl are incomplet doar pentru a fi demis cu motiv 'Demisie'. Verificați raportul acestuia, iar mai apoi îl demiteți.

Membrii din facțiune care sunt banați și au acumulat minim 14 zile, vor fi demiși pe motivul corespunzător cu FP 0. Dacă un membru este banat și nu are 14 zile, o să fie demis cu 30 FP.

Liderul este obligat să demită un membru banat dupa minim 3 zile de la primirea banului, pe motivul 'Banned / Banat'.

Membrii ce sunt banați isi pot pune cerere de demisie, dar vor fi demisi pe motiv Banned / Banat cu 30 FP daca au sub 14 zile in momentul demiterii, sau cu 0 FP daca au peste 14 zile, inclusiv 14 in momentul demiterii. ATENTIE!: Acestia au nevoie de o dovada video ca este contul lor FILMAND cand se logheaza pe panel sau dau refresh, astfel incat sa evitam dovezile editate si demiterea aiurea.

În cazul în care un membru face sau a făcut abuz de funcție, acesta o să fie demis cu 100/30 FP.


Acceptarea si invitarea unui jucator

Orice lider este OBLIGAT atunci cand respinge o aplicatie sa scrie motivul pentru care o respinge.

Dacă acceptați un jucător din greșeala, aveți obligația de a schimba din acceptat în respins în maxim 30 minute.

După acceptarea jucătorilor, liderul / subliderul sau testerii facțiunii trebuie să susțină testul de intrare înainte de a invita jucătorul.

Testul de intrare trebuie susținut în maxim 24 de ore de la acceptare.

Liderul poate avea maxim 5 testeri în facțiune, iar acestia pot fi aleși de la minim rank 3 în facțiune.

Testele de intrare trebuie să conțină minim 10 întrebări, cât mai complexe.

Dovezile de la testul de intrare se păstreaza minim 72 de ore.

Liderul / subliderul are voie să răspundă la aplicații în maxim 72 de ore.

Nu aveți voie să reacceptați un jucător în facțiune decat după minim 7 zile de la părăsirea acesteia.

Daca in factiune sunt minim 15 locuri libere, sunteti obligati sa recrutati minim 5 membri in maxim 72 de ore.Reclamatiile Factiunii

Liderii au timp să răspundă la o reclamație în maxim 48 de ore de când a fost deschisă.

Coliderii nu au voie să-și răspundă singuri la reclamațiile împotriva lor.

Comentariile / reply-urile din reclamație ce conțin limbaj vulgar, vor fi sancționate după caz de către lider/colider.

Topic-uri forumTrebuie sa postati fiecare sanctiune acordata in topic-ul 'Sanctiuni' din cadrul factiunii la care sunteti lider (Amenda, AV, FW). Daca considerati ca va ajuta, puteti face inca un topic special in care sa postati dovezile pentru amenzile acordate. **Pentru liderii de mafii: sunteti obligati sa faceti evidenta wars si sa o postati in topic-ul respectiv. Sanctiunile pentru abaterile de la aceaste reguli sunt AV la prima abatere si LW la urmatoareleLiderii noi au obligatia sa-si puna topic-urile din cadrul factiunii la punct in maxim 48 de ore de la primirea functiei, daca incalca aceasta regula vor fi sanctionati direct cu Leader Warn.In afara de topic-urile obligatorii pe care trebuie sa le aveti in cadrul factiunii voastre cum ar fi 'Demisii, Regulament intern, Sanctiuni, etc.' sunteti obligati sa adaugati un nou topic de tipul 'Evidenta raport saptamanal'. In acest topic vor putea posta doar liderul / co-liderul.** Liderii de mafii au 24 de ore la dispozitie sa faca evidenta war, sa o posteze, si sa sanctioneze membrii absenti (fara invoire). Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal. De asemenea, acestia sunt obligati sa acorde amenzile pentru worst score si sa anunte membrul pe chat-ul factiunii ca a primit amenda dupa urmatoarele criterii:

- Daca mafia adversa isi apara teritoriul sau va cucereste teritoriul sunteti obligati sa acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului.

- Daca mafia voastra isi apara teritoriul sau cucereste teritoriul mafiei adverse sunteti obligati sa NU acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum